Chimichurri Blend Condimentescu
Acest amestec uscat
de condimente provine din Argentina și Uruguay și datează din secolul 19. Se
spune că originile sale sunt înrădăcinate în culinaria cowboysilor
argentinieni, care aveau nevoie de un mod rapid și ușor de a condimenta carnea
de bovine și de a-i da o aroma puternică. Acest amestec de ierburi, ulei și
oțet a devenit rapid un element esențial în bucătăria din Argentina și a
câștigat popularitate în întreaga lume.
Chimichurri Blend Condimentescu conține ierburi precum, rozmarin și busuioc, care sunt bogate în antioxidanți și au proprietăți antiinflamatoare. Poți combina Chimichurri Blend Condimentesu cu ulei de măsline, care este bogat în acizi grași sănătoși, și oțet balsamic, care poate ajuta la reglarea nivelului de zahăr din sânge și la îmbunătățirea digestiei.
Să vă arăt cum să utilizați Chimichurri Blend Condimentescu într-un mod delicios:
Pentru cea mai buna friptură de vită ai nevoie de:
- 1 kilogram de carne de vită;
- 2 lingurițe de Chimichurri Blend Condimentescu;
- 1 lingură de ulei de măsline;
- 1 lingură de suc de lămâie;
- sare și piper după gust;
Se amestecă Chimichurri Blend Condimentescu, uleiul de măsline, suc de lămâie, sarea și piperul negru într-un bol mic. Se unge carnea cu această marinadă și se lasă să se odihnească în frigider timp de 30 de minute.
Chimichurri Blend Condimentescu conține ierburi precum, rozmarin și busuioc, care sunt bogate în antioxidanți și au proprietăți antiinflamatoare. Poți combina Chimichurri Blend Condimentesu cu ulei de măsline, care este bogat în acizi grași sănătoși, și oțet balsamic, care poate ajuta la reglarea nivelului de zahăr din sânge și la îmbunătățirea digestiei.
Să vă arăt cum să utilizați Chimichurri Blend Condimentescu într-un mod delicios:
Pentru cea mai buna friptură de vită ai nevoie de:
- 1 kilogram de carne de vită;
- 2 lingurițe de Chimichurri Blend Condimentescu;
- 1 lingură de ulei de măsline;
- 1 lingură de suc de lămâie;
- sare și piper după gust;
Se amestecă Chimichurri Blend Condimentescu, uleiul de măsline, suc de lămâie, sarea și piperul negru într-un bol mic. Se unge carnea cu această marinadă și se lasă să se odihnească în frigider timp de 30 de minute.
Se încălzește
grătarul la foc mare și se frige carnea pe ambele părți până când este bine
făcută. Se servește carnea
cald.
POFTĂ BUNĂ!
Instagram:
@condimentescu
Email:
condimentescu@gmail.com
Obtineți
o ofertă: 0731.639.794
Comentarii
Trimiteți un comentariu